Thursday, February 21, 2008


зодии!!!



моя милост ;р

Рак
Планета: Луна
Плюсове: чувствителен, отговорен, деликатен, грижлив, дълбок, верен
Минуси: самотен, раним, прикрит, затворен, обидчив, нерешителен
Мании: съвършенството, съмнението

Около пълнолуние може да се превърнат в абсолютни откачалки, а когато Луната започне да намалява, сякаш униват и търсят утеха, уют и закрила. Тези лунни човечета са сякаш от друга планета, притежават много дълбока и ранима чувствителност и често ви се струват затворени в себе си, сякаш като Малкият принц са попаднали на странно и необичайно място, което не познават.


Това са изключително богати вътрешно хора. Рак е интроверт - той носи дълбоко скрито в себе си своята същност, емоции и душевност. Трудно се разкрива пред другите и доста често е сдържан, плах и стеснителен като характер. Дори тези Раци, които много приказват, хихикат се глупаво, подскачат от тема на тема и ви се струват повърхностни, всъщност… най-вероятно така прикриват себе си. Това е маската, с която се опитват да държат другите далече от вътрешния си свят.


Жените Рак са най-крехките и нежни създания, за което сте чели само в детските приказки. Това е онова момиченце в бяло от детските ви момчешки сънища, за което сте готови да се сбиете и с два пъти по-гигантски батко. Дали някой ден ще разберете защо сте си загубили ума точно по нея, не е съвсем сигурно. Както не е ясно и дали ще научите някога кое е по-вярно - дали, че тя е само една романтична принцеса или лунатичка, която просто не е с всичкия си.

И така е аз съм откачена , романтична до неузнавемост ..говоря много , смея се още повече , имам си маската ;р страх ме е от хората (: Не съм за тук , не пасвам никъде
през 99 % от времето се чувствам самотна , крия си се в черупката , искам да притежавам и да ме притежават..дейм ако не бях толкова чувствителна..

и сега той..

Близнаци: 3 в 1 без Nescafe
May 25, 2005 in Uncategorized by yovko | 16 comments

- Слушай… Знам един начин да си почиваш, когато искаш…
- Винаги искам - каза фенерджията.
Защото човек може едновременно да е добросъвестен и мързелив.

“Малкият принц”, Екзюпери

Стихия: въздух
Планета: Меркурий
Плюсове: бърз, пъргав, умен, работлив, способен,
Минуси: хаотичен, неподреден, вятърничав, лъжец, несериозен, дечко

лъжец , несериозник (дейм право в целта)!

Ако искате някой да ви излъже красиво и умело, че свят да ви се завие обърнете се към някой Близнак

Олеле! Влюбили сте се? Да - знам, че никак не е трудно - те са адски обаятелни… Но сега няма да хленчите. Ей тъй, както си ви обича много може да хукне да потича с приятели и да се върне чак другата седмица или въпреки, че е бил толкова нежен вчера, днес съвсем ви е забравил. Е, ако не бързате да го зарежете точно днес, със сигурност утре пак ще е различно и не по-малко вънуващо и обаятелно. Не се опитвайте да спорите с тях - няма смисъл. Да, разбира се, още по-глупаво е да се напъвате да ги надприказвате.

Ако реши да ви спечели, вие сте обречена, особено ако сте интелектуалка - ще ви омагьоса за отрицателно време. Ще ви свали всички звезди от небето, а на следващия ден ще отмени срещата ви без някаква причина - не, не е гадняр - докрая на седмицата ще ви се обади пак - обещавам ви. Все ще се сети за какво.


мразя красивите лъжци още повече лъжите им -.-
нян скапана шизофренична раздвоеност..

източник : http://yovko.net/

0 коментара: